Puhelinyhteys Paratiisisaarelle: 0500 787 580
Veneisiimme kuuluvat m/a Juhana, troolari Ellu sekä luksusjahti m/y Harmony, joka on rekisteröity 40 hengelle. Pystymmekin tarjoamaan veneilyelämyksiä sekä pienille että suurille seurueille. Valmiiden risteilypakettien ohella voimme räätälöidä myös täysin toiveidesi mukaisen veneretken ja siihen sisältyvän ohjelman.
Kanssamme lähdet merelle joko Paratiisisaarelta tai muista lähialueen satamista. Kerromme mielellämme lisää erilaisista risteily- ja veneretkivaihtoehdoista ja autamme sinua suunnittelemaan toiveisiisi vastaavavan veneilykokemuksen. Muistathan olla ajoissa liikkeellä, sillä venekesän varauskalenteri täyttyy nopeasti!
Haukan tila on ollut suvussa jo ainakin 1500-luvulta lähtien. Entisaikojen Haukan tila eli kalastuksella, kalakaupalla, ja talonpoikaispurjehduksella; sittemmin kalastuksella, maanviljelyllä ja metsätaloudella.
Tämän päivän maatalousyhtymä Haukka tuottaa naudanlihaa, kuivakukkia ja maatilamatkailupalveluja. Jälkimmäiseen on varauduttu jo vuosia perinteistä saaristomaisemaa varjellen sekä vanhaa rakennuskantaa vaalien. Vuonna 1995 saatiin valmiiksi vanhan tuulimyllyn saneeraustyö. Samana vuonna myönsi Varsinais-Suomen Luonnonsuojelupiiri Haukan tilalle vuoden ympäristöhoitopalkinnon. Vuonna 2000 Suomen Talonpoikaiskulttuurisäätiö palkitsi tilan vanhojen rakennustapojen vaalimisesta.
Saaristoluonto ja aitona säilynyt saaristokulttuurimiljöö tarjoavat upeat puitteet monenlaisille elämyksille. Vanhan sukutilan runsaana säilynyt esineistö on esillä kotimuseorakennuksissa, kuivakukkaverstas ja originaalit kuivakukkatuotteet kertovat rinnakkain tarinoita eri aikakausista, sekä historiasta että nykyajasta.
Paratiisisaari on yksityinen saari, joka tarjoaa asiakkailleen loistavat näköalat Airistolle. Tasokkaat huvilat aivan meren rannalla. Savusaunan leppeät löylyt ja lämminvesipaljut rentouttavat mieltä. Hyvää lähiruokaa pelloilta ja metsistä.
Kaunis Seilin saari on tunnettu ennen kaikkea synkästä historiastaan. Se toimi leprasairaalasaarena vuodesta 1619 alkaen noin 165 vuotta eteenpäin. Ensimmäisiä sairastuneita on tosin tuotu Turusta Seiliin jo 1300-luvulla. Viimeinen spitaalinen kuoli saarella 1785. Spitaalisten jälkeen Seiliin tuotiin mielisairauspotilaita. Paikkaluvultaan saaren sairaala oli alallaan yhteen aikaan Suomen suurin. 1800-luvulla sairaalatiloiksi tehtiin isoja kivirakennuksia, jollaisia ei normaalisti saaristossa ole.
Kesä, aurinko ja saaristo. Nauvon satama Nauvon kirkonkylällä on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Sataman ja lähiympäristön palvelut ovat monipuoliset ja satama on perinteisen, aktiivisen saaristo- ja merenkulkualueen keskellä. Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat ja kahvilat, hotellit, taide, uimarannat sekä tapahtumat. Kirkonkylällä ja sen lähialueilla on paljon nähtävää ja runsaasti paikkoja vierailla.